COMENZI SI INFORMATII:  

Foraje puturi apa 1 Decembrie.

foraje puturi 1 decembrie
Executam foraje puturi apa in 1 Decembrie, foraje de mica si mare adancime, denisipari, piloni de sustinere, intretineri puturi, epuismente. Executam foraje si pentru incalzire cu pompe de caldura.
Suna acum si cere o cotatie. Garantia unei lucrari de calitate la un pret competitiv.


Numarul mare de utilaje din dotare ne permite sa reducem timpul de asteptare de cerea clientului pana la demararea lucrarii la maxim 3 zile lucratoare.
Utilajele sunt diverse si se pot adapta nevoilor fiecarui client astfel incat nu exista loc unde nu putem executa forari puturi.

Un puţ este o groapă săpată prin foraj artificial în scoarţa pământului, prin care se poate extrage apă. Puţurile de apă pot fi de două tipuri: puţuri de mică adâncime şi puţuri de mare adâncime. În cazul celor dintâi apa poate fi obţinută foarte uşor, dar impurităţile pot ajunge uşor în lichid astfel încât există un risc serios de contaminare. Pentru puţurile de adâncime mare nu există risc de contaminare, ele neavând impurităţi organice.

1 Decembrie (anterior, Copăcenii de Sus şi Regele Ferdinand) este o localitate în judeţul Ilfov, Muntenia, România  atestata prima dată în 1595.
De-a lungul timpului localitatea a avut diverse denumiri, reflectând schimbările politice din ţară.

Numele inițal era cel de Copăcenii de Sus, mai târziu schimbat în Regele Ferdinand. După venirea comunismului denumirea a fost schimbată în 30 Decembrie, data la care Regele Mihai renunţa la tron în anul 1947. După prăbuşirea regimului comunist în 1989, denumirea a fost schimbată în 1 Decembrie, pentru a sărbători Marea Unire.

Traduceri legalizate Traduceri autorizate