COMENZI SI INFORMATII:    

Foraje puturi apa Balaceanca

foraje puturi balaceanca
Executam  foraje puturi apa in Balaceanca, foraje de mica si mare adancime, denisipari, piloni de sustinere, intretineri puturi, epuismente. Executam foraje si pentru incalzire cu pompe de caldura.
Suna acum si cere o cotatie. Garantia unei lucrari de calitate la un pret competitiv.

Numarul mare de utilaje din dotare ne permite sa reducem timpul de asteptare de cerea clientului pana la demararea lucrarii la maxim 3 zile lucratoare.
Utilajele sunt diverse si se pot adapta nevoilor fiecarui client astfel incat nu exista loc unde nu putem executa forari puturi.

Un puţ este o groapă săpată prin foraj artificial în scoarţa pământului, prin care se poate extrage apă. Puţurile de apă pot fi de două tipuri: puţuri de mică adâncime şi puţuri de mare adâncime. În cazul celor dintâi apa poate fi obţinută foarte uşor, dar impurităţile pot ajunge uşor în lichid astfel încât există un risc serios de contaminare. Pentru puţurile de adâncime mare nu există risc de contaminare, ele neavând impurităţi organice.

Bălăceanca este un sat în comuna Cernica, judeţul Ilfov, Muntenia, România, situat aproape de valea Dâmboviţei. Pe teritoriul satului se află un spital de boli psihice.
În sat s-au descoperit urmele unei aşezări cu necropolă ce datau din mileniul al IV-lea Î.Hr, precum şi o aşezare datată secolele 6-7 d. Hr.  Biserica din sat (sec XIX), cu hramul „Adormirea Maicii Domnului“ este monument istoricTraduceri legalizate Traduceri autorizate