COMENZI SI INFORMATII:  

Foraje puturi apa Buda

foraje puturi buda
Executam  foraje puturi apa in Buda, foraje de mica si mare adancime, denisipari, piloni de sustinere, intretineri puturi, epuismente. Executam foraje si pentru incalzire cu pompe de caldura.
Suna acum si cere o cotatie. Garantia unei lucrari de calitate la un pret competitiv.

Numarul mare de utilaje din dotare ne permite sa reducem timpul de asteptare de cerea clientului pana la demararea lucrarii la maxim 3 zile lucratoare.
Utilajele sunt diverse si se pot adapta nevoilor fiecarui client astfel incat nu exista loc unde nu putem executa forari puturi.

Un puţ este o groapă săpată prin foraj artificial în scoarţa pământului, prin care se poate extrage apă. Puţurile de apă pot fi de două tipuri: puţuri de mică adâncime şi puţuri de mare adâncime. În cazul celor dintâi apa poate fi obţinută foarte uşor, dar impurităţile pot ajunge uşor în lichid astfel încât există un risc serios de contaminare. Pentru puţurile de adâncime mare nu există risc de contaminare, ele neavând impurităţi organice.

Buda este o localitate în judeţul Ilfov, Muntenia, România. Aşezarea se află pe şoseaua Alexandriei, după ce se iese din Bragadiru şi este lipită de com. Cornetu; aceasta este noua aşezare, deoarece în anul 1987 Buda a fost desfiinţată de regimul comunist deoarece se afla pe malul stâng al Argeşului în dreptul localităţii Cornetu, iar acolo regimul comunist intenţiona să construiască un nou port care să lege capitala de căile de navigaţie maritime. Locuitorii au fost mutaţi de urgenţă în localităţile învecinate. După 1992, localitatea a fost reînfiinţată la iniţiativa unor foşti locuitori, oamenii şi-au primit terenurile înapoi, iar în momentul de faţă se ridică o nouă biserică.Traduceri legalizate Traduceri autorizate