COMENZI SI INFORMATII:    

Foraje puturi apa Chiajna

foraje puturi chiajna
Executam  foraje puturi apa in Chiajna, foraje de mica si mare adancime, denisipari, piloni de sustinere, intretineri puturi, epuismente. Executam foraje si pentru incalzire cu pompe de caldura.
Suna acum si cere o cotatie. Garantia unei lucrari de calitate la un pret competitiv.

Numarul mare de utilaje din dotare ne permite sa reducem timpul de asteptare de cerea clientului pana la demararea lucrarii la maxim 3 zile lucratoare.
Utilajele sunt diverse si se pot adapta nevoilor fiecarui client astfel incat nu exista loc unde nu putem executa forari puturi.

Un puţ este o groapă săpată prin foraj artificial în scoarţa pământului, prin care se poate extrage apă. Puţurile de apă pot fi de două tipuri: puţuri de mică adâncime şi puţuri de mare adâncime. În cazul celor dintâi apa poate fi obţinută foarte uşor, dar impurităţile pot ajunge uşor în lichid astfel încât există un risc serios de contaminare. Pentru puţurile de adâncime mare nu există risc de contaminare, ele neavând impurităţi organice.

Chiajna este o localitate în judeţul Ilfov, Muntenia, România.

Situată în partea de nord-vest a Municipiului Bucureşti, în continuarea cartierului Militari, străvechea comună Chiajna s-a dezvoltat şi se dezvoltă pe malul drept al râului Dâmboviţa. Este străbătută de autostrada Bucureşti-Piteşti, de Şoseaua de centură a Capitalei, de căile ferate Bucureşti-Giurgiu şi Bucureşti-Craiova. Satele componente ale comunei sunt: Chiajna, Dudu şi Roşu.

Se consideră că denumirea comunei vine de la Doamna Chiajna[formulare evazivă], soţia domnitorului Ţării Româneşti Mircea Ciobanul, fiică a lui Petru Rareş şi nepoată lui Ştefan cel Mare, precursoare a feminismului de care sunt legate ctitorirea a numeroase aşezăminte religioase şi înfiinţarea, în 1552, la Câmpulung Muscel, a uneia dintre cele mai vechi şcoli româneşti. La jumătatea lunii noiembrie, în organizarea autorităţilor locale, se serbează Ziua Doamnei Chiajna, cu depuneri de flori la statuia realizată de sculptorul Nicolae Popa.

Odată cu modernizarea infrastructurii, această comună în urbanizare rapidă îşi va putea valorifica şi potenţialul turistic datorat învecinării cu Lacul Morii şi cu Municipiul Bucureşti.

Pe raza comunei Chiajna îşi desfăşoară activitatea numeroase întreprinderi şi mari unităţi comerciale (Carrefour, Bricostore), care cer forţă de muncă din ce în ce mai bine calificată, o parte din nevoile de formare fiind satisfăcută local de Grupul Şcolar Doamna Chiajna, cu specializările liceale Grafică Publicitară şi Sport (Fotbal, Yachting, Lupte, Box) şi, respectiv, Turism şi Alimentaţie, la şcoala de arte şi meserii.

Comuna Chiajna dispune de o bază sportivă modernă, rezultate deosebite obţinând fotbaliştii de la Concordia.Traduceri legalizate Traduceri autorizate