COMENZI SI INFORMATII:  

Foraje puturi apa Chitila

foraje puturi chitila
Executam  foraje puturi apa in Chitila, foraje de mica si mare adancime, denisipari, piloni de sustinere, intretineri puturi, epuismente. Executam foraje si pentru incalzire cu pompe de caldura.
Suna acum si cere o cotatie. Garantia unei lucrari de calitate la un pret competitiv.

Numarul mare de utilaje din dotare ne permite sa reducem timpul de asteptare de cerea clientului pana la demararea lucrarii la maxim 3 zile lucratoare.
Utilajele sunt diverse si se pot adapta nevoilor fiecarui client astfel incat nu exista loc unde nu putem executa forari puturi.

Un puţ este o groapă săpată prin foraj artificial în scoarţa pământului, prin care se poate extrage apă. Puţurile de apă pot fi de două tipuri: puţuri de mică adâncime şi puţuri de mare adâncime. În cazul celor dintâi apa poate fi obţinută foarte uşor, dar impurităţile pot ajunge uşor în lichid astfel încât există un risc serios de contaminare. Pentru puţurile de adâncime mare nu există risc de contaminare, ele neavând impurităţi organice

Chitila este un oraş în judeţul Ilfov, Muntenia, România. Este situat la 9 km nord-vest de centrul MunicipiuluiBucureşti, cele două localităţi fiind învecinate. Chitila a fost ridicat la rang de oraş în 2005, alături de alte comune din judeţul Ilfov. Se învecinează cu Mogoşoaia, Buftea, Dragomireşti şi Chiajna. Şoseaua de Centură a Capitalei desparte pe o distanţă de câţiva kilometri teritoriul Bucureştiului de Chitila. Cartierul de pe teritoriul Capitalei cu care se învecinează a primit acelaşi nume, neoficial, Chitila, iar artera rutieră ce leagă Cartierul Chitila de oraşul Chitila se numeşte Şoseaua Chitilei. Suprafaţa oraşului Chitila este traversată de DN7..Traduceri legalizate Traduceri autorizatea>