COMENZI SI INFORMATII:  

Foraje puturi apa Ciorogarla

foraje puturi ciorogarla
Executam  foraje puturi apa in Ciorogarla, foraje de mica si mare adancime, denisipari, piloni de sustinere, intretineri puturi, epuismente. Executam foraje si pentru incalzire cu pompe de caldura.
Suna acum si cere o cotatie. Garantia unei lucrari de calitate la un pret competitiv.

Numarul mare de utilaje din dotare ne permite sa reducem timpul de asteptare de cerea clientului pana la demararea lucrarii la maxim 3 zile lucratoare.
Utilajele sunt diverse si se pot adapta nevoilor fiecarui client astfel incat nu exista loc unde nu putem executa forari puturi.

Un puţ este o groapă săpată prin foraj artificial în scoarţa pământului, prin care se poate extrage apă. Puţurile de apă pot fi de două tipuri: puţuri de mică adâncime şi puţuri de mare adâncime. În cazul celor dintâi apa poate fi obţinută foarte uşor, dar impurităţile pot ajunge uşor în lichid astfel încât există un risc serios de contaminare. Pentru puţurile de adâncime mare nu există risc de contaminare, ele neavând impurităţi organice.

Ciorogârla este o comună în judeţul Ilfov, Muntenia, România, situată la sud vest de Bucureşti.
Aşezată pe valea râului Corogârla, localitatea a fost atestată documentar pentru prima dată la 9 august  1558. În comuna Ciorogârla se află o mănăstire numită Ciorogârla-Samurcăşeşti, deoarece a fost înălţată, în anul 1808, de vornicul Constantin Samurcaş şi soţia acestuia, Zoe, pe moşia ce o avea pe aceste locuri.
În spatele bisericii se află monumentul căpitanului Valter Mărăcineanu căzut pe câmpul de luptă, la Plevna, în timpul războiului de independenţă (1877 - 1878). În curtea bisericii sunt înmormântaţi, de asemenea, ziaristul progresist Alexandru Beldiman (1832 - 1898) şi actriţa Frosa Sarandy (1840 - 1904).

La Ciorogârla Pamfil Şeicaru avea un conac, unde, după 1944, s-a intalat Mihail Sadoveanu, ceea ce l-a determinat pe Şeicaru să-l numească într-un pamflet „contele de Ciorogârla”.
În data de 28 ianuarie 2009 în jurul orei 12 a fost constatată spargerea lacătelor de la depozitul de arme de infanterie al unităţii militare 01916. Depozitul aparţine batalionului de asigurare materiala al Forţelor Aeriene.Traduceri legalizate Traduceri autorizate