COMENZI SI INFORMATII:  

Foraje puturi apa Copaceni

foraje puturi copaceni
Executam  foraje puturi apa in Copaceni, foraje de mica si mare adancime, denisipari, piloni de sustinere, intretineri puturi, epuismente. Executam foraje si pentru incalzire cu pompe de caldura.
Suna acum si cere o cotatie. Garantia unei lucrari de calitate la un pret competitiv.

Numarul mare de utilaje din dotare ne permite sa reducem timpul de asteptare de cerea clientului pana la demararea lucrarii la maxim 3 zile lucratoare.
Utilajele sunt diverse si se pot adapta nevoilor fiecarui client astfel incat nu exista loc unde nu putem executa forari puturi.

Un puţ este o groapă săpată prin foraj artificial în scoarţa pământului, prin care se poate extrage apă. Puţurile de apă pot fi de două tipuri: puţuri de mică adâncime şi puţuri de mare adâncime. În cazul celor dintâi apa poate fi obţinută foarte uşor, dar impurităţile pot ajunge uşor în lichid astfel încât există un risc serios de contaminare. Pentru puţurile de adâncime mare nu există risc de contaminare, ele neavând impurităţi organice.

Copăceni (Ilfov) este o localitate în judeţul Ilfov, Muntenia, România.

În anul 2005 localitatea s-a separat de comuna 1 Decembrie, devenind reşedinţa noii comune Copăceni. Localitatea este situată la aproximativ 15 km sud de Bucureşti, pe malul stâng al râului Argeş, fiind învecinată la sud-vest cu comuna Adunaţii-Copăceni din judeţul Giurgiu.
Comuna Copăceni se află situată în partea de sud a judeţului Ilfov, în Câmpia Română, pe malul stâng al râului Argeş şi pe partea stângă a soselei naţionale Bucureşti – Giurgiu.

Cel mai apropiat oraş este Măgurele, la 7 km distanţă de centrul comunei, iar muncipiul Bucureşti, centru politic şi administrativ al judeţului Ilfov, se află la 7 km.

Se învecinează cu:
    * în partea de sud: localitatea Adunaţii Copăceni;
    * la est: cu teritoriul administrativ al comunei Vidra;
    * la nord – vest: cu teritoriul administrativ al localităţii 1 Decembrie
Această comună are o istorie foarte lungă. Intre anii 1930-1945 a avut rol de comună a celor două sate prinse acum pe raza judeţului Giurgiu, fiind vorba de Varlaam şi Mogoşeşti acum sate subordonate comunei Adunaţii-Copăceni. După anii 1945 când s-au reorganizat judeţele, comuna Copăceni a fost desfiinţată, cu tot cu satele subordonate ei, Copăceni fiind alocat ca sat comunei 1 Decembrie şi celelalte două sate Varlaam şi Mogoşeşti comunei Adunaţii-Copăceni.
Numele comunei, COPĂCENI, se crede ca ar veni de la arborii mari, seculari ce strajuiau drumul. Initial, comuna avea un teritoriu intins, cuprinzand satele Copacenii de Jos, Mogosesti, Varlaam, Cretesti, Copacenii de Sus, numindu-se Copaceni-Mogosesti. In timp comuna Copaceni s-a restrans, satele Cretesti si Copacenii de Sus devenind unitati administrative independente. Satele Mogosesti si Varlaam au ramas alipite comunei Copaceni ,deoarece locuitorii ei detineau mai mult de jumatate din terenul arabil situat in jurul ei.Traduceri legalizate Traduceri autorizate