COMENZI SI INFORMATII:  

Foraje puturi apa Cornetu

foraje puturi cornetu
Executam  foraje puturi apa in Cornetu, foraje de mica si mare adancime, denisipari, piloni de sustinere, intretineri puturi, epuismente. Executam foraje si pentru incalzire cu pompe de caldura.
Suna acum si cere o cotatie. Garantia unei lucrari de calitate la un pret competitiv.

Numarul mare de utilaje din dotare ne permite sa reducem timpul de asteptare de cerea clientului pana la demararea lucrarii la maxim 3 zile lucratoare.
Utilajele sunt diverse si se pot adapta nevoilor fiecarui client astfel incat nu exista loc unde nu putem executa forari puturi.

Un puţ este o groapă săpată prin foraj artificial în scoarţa pământului, prin care se poate extrage apă. Puţurile de apă pot fi de două tipuri: puţuri de mică adâncime şi puţuri de mare adâncime. În cazul celor dintâi apa poate fi obţinută foarte uşor, dar impurităţile pot ajunge uşor în lichid astfel încât există un risc serios de contaminare. Pentru puţurile de adâncime mare nu există risc de contaminare, ele neavând impurităţi organice.

Aflată la 15 minute de Bucureşti, localitatea Cornetu este o zonă rezidenţială în dezvoltare. Principalele avantaje sunt apropierea de oraş, existenţa unui teren împădurit — zona Drumul Taberei (zonă care cunoaşte o dezvoltare mai accentuată), aerodrom (care în 2012  se preconizează a fi 100% în afara administraţiei MApN, zona din vecinătatea aeroportului cunoaşte de asemenea o dezvoltare accentuată). În această zonă abia acum încep să se facă proiecte de sistematizare.

În Cornetu, se găsesc trei din cele mai apropiate balastiere de capitală, foarte importante prin prisma costurile materialelor de construcţie necesare dezvoltării acestei zone. Tot în Cornetu, la ieşirea din localitate se află un mare baraj de acumulare, barajul de pe Argeş.Traduceri legalizate Traduceri autorizate