COMENZI SI INFORMATII:    

Foraje puturi apa Ganeasa

foraje puturi ganeasa
Executam  foraje puturi apa in Ganeasa, foraje de mica si mare adancime, denisipari, piloni de sustinere, intretineri puturi, epuismente. Executam foraje si pentru incalzire cu pompe de caldura.
Suna acum si cere o cotatie. Garantia unei lucrari de calitate la un pret competitiv.

Numarul mare de utilaje din dotare ne permite sa reducem timpul de asteptare de cerea clientului pana la demararea lucrarii la maxim 3 zile lucratoare.
Utilajele sunt diverse si se pot adapta nevoilor fiecarui client astfel incat nu exista loc unde nu putem executa forari puturi.

Un puţ este o groapă săpată prin foraj artificial în scoarţa pământului, prin care se poate extrage apă. Puţurile de apă pot fi de două tipuri: puţuri de mică adâncime şi puţuri de mare adâncime. În cazul celor dintâi apa poate fi obţinută foarte uşor, dar impurităţile pot ajunge uşor în lichid astfel încât există un risc serios de contaminare. Pentru puţurile de adâncime mare nu există risc de contaminare, ele neavând impurităţi organice.

Găneasa este o localitate în judeţul Ilfov, Muntenia, România.
Comuna Găneasa este situată la 15 km distanţă de municipiul Bucureşti, într-o zonă de câmpie cu relief neted, brăzdată de apele văilor Pasărea, Piteasca şi Şindrila. Cele cinci sate componente ale comuni sunt înşirate pe malul stâng ale acestor ape. Astfel, Moara Domnească,Găneasa şi Cozieni pe malul salbei Pasărea, iar Şindriliţa şi Piteasca pe salba Păsăruica.

În cadrul Câmpiei Române, comuna Găneasa ocupă partea de vest a Bărăganului, fiind înconjurată de mai multe păduri, urme ale Codrilor Vlăsiei: Eforie, Pustnicul, Cojasca şi Găneasa.
În forma administrativă actuală, comuna Găneasa datează din anul 1950. În urma desfinţării comunei Piteasca, satele Piteasca şi Cozieni au trecut la comuna Găneasa.

Satul Găneasa este o aşezare relativ nouă. Numele provine de la un cetăţean bulgar, Ganea, care s-a stabilit în această localitate în jurul anului 1880.

Satul Moara Domnească îşi trage numele de la o moară de apă, aflată pe moşia lui Ioan Gheorghe Caradja, în perioada 1812-1818, domunl Munteniei, de la începutul secolului al XIX-lea.

În localitatea Şindriliţa, primele aşezări au fost nişte bordeia ale unor robi aduşi din Dobrogea de către moşierul Mavros.

Localitatea Cozieni s-a format în jurul anului 1800. Piteasca provine de la cuvântul „pitit”, deoarece oamenii locului se ascundeau din calea turcilor în pădurea din apropiere.

Comuna Găneasa, aşezată în partea de est a judeţului Ilfov, este formată din următoarele localităţi: Găneasa, centru de comună, Moara Domnească, Cozieni, Şindriliţa şi Piteasca.

Cel mai apropiat oraş este Voluntari, aflat la 5 km distanţă de centrul comunei, iar muncicipiul Bucureşti la 15 km.Traduceri legalizate Traduceri autorizate