COMENZI SI INFORMATII:    

Foraje puturi apa Glina

foraje puturi glina
Executam  foraje puturi apa in Glina, foraje de mica si mare adancime, denisipari, piloni de sustinere, intretineri puturi, epuismente. Executam foraje si pentru incalzire cu pompe de caldura.
Suna acum si cere o cotatie. Garantia unei lucrari de calitate la un pret competitiv.

Numarul mare de utilaje din dotare ne permite sa reducem timpul de asteptare de cerea clientului pana la demararea lucrarii la maxim 3 zile lucratoare.
Utilajele sunt diverse si se pot adapta nevoilor fiecarui client astfel incat nu exista loc unde nu putem executa forari puturi.

Un puţ este o groapă săpată prin foraj artificial în scoarţa pământului, prin care se poate extrage apă. Puţurile de apă pot fi de două tipuri: puţuri de mică adâncime şi puţuri de mare adâncime. În cazul celor dintâi apa poate fi obţinută foarte uşor, dar impurităţile pot ajunge uşor în lichid astfel încât există un risc serios de contaminare. Pentru puţurile de adâncime mare nu există risc de contaminare, ele neavând impurităţi organice.

Glina este o localitate în judeţul Ilfov, Muntenia, România.
Teritoriul comunei Glina este o străveche vatră de locuire omenească. Terasa înaltă a Dâmboviţei, a fost locuită din cele mai îndepărtate timpuri. Monumentele arheologice descoperite aici înscriu numele de azi al aşezării în rândul localităţilor de frunte ale istoriei româneşti. Pe movila de la Glina s-au descoperit pentru prima oară vestigiile unei culturi materiale datând din epoca bronzului, cca. 1700 î.hr., şi care din acest motiv a fost desemnată cu numele de "Cultura Glina III".

Creatorii acestei civilizaţii, identificaţi şi în alte părţi ale ţării (Dealul Melcilor Braşov, în anumite zone din Oltenia) se ocupau cu agricultura, creşterea vitelor şi foloseau unelte şi arme din bronz.

Prima atestare scrisă a numelui "Glina" cunoscută până astăzi se găseşte într-un document emis de Petru Vodă cel Tânăr în 1563, prin care se întărea dreptul unui fiu al lui Pădure Logofăt, asupra unui ogor în Glina. La sfârşitul secolului al XVI-lea, satul, la fel ca şi alte aşezări învecinate, erau închinate Mănăstirii Plumbuita. Un secol mai târziu, în vremea lui Constantin Brâncoveanu (1688 - 1714), documentele amintesc de Radu Logofătul Glineanu.Traduceri legalizate Traduceri autorizate