COMENZI SI INFORMATII:  

Foraje puturi apa Gradistea

foraje puturi gradistea
Executam  foraje puturi apa in Gradistea, foraje de mica si mare adancime, denisipari, piloni de sustinere, intretineri puturi, epuismente. Executam foraje si pentru incalzire cu pompe de caldura.
Suna acum si cere o cotatie. Garantia unei lucrari de calitate la un pret competitiv.

Numarul mare de utilaje din dotare ne permite sa reducem timpul de asteptare de cerea clientului pana la demararea lucrarii la maxim 3 zile lucratoare.
Utilajele sunt diverse si se pot adapta nevoilor fiecarui client astfel incat nu exista loc unde nu putem executa forari puturi.

Un put este o groapa sapata prin foraj artificial în scoarta pamântului, prin care se poate extrage apa. Puturile de apa pot fi de doua tipuri: puturi de mica adâncime si puturi de mare adâncime. În cazul celor dintâi apa poate fi obtinuta foarte usor, dar impuritatile pot ajunge usor în lichid astfel încât exista un risc serios de contaminare. Pentru puturile de adâncime mare nu exista risc de contaminare, ele neavând impuritati organice.

Grădiştea este satul reşedinţă al comunei Grădiştea, judeţul Ilfov, Muntenia, România, situat pe malul sudic al lacului Căldăruşani. În localitate se află biserica cu hramul „Adormirea Maicii Domnului“, ctitorită în anul 1846 de către boierul Bunea Grădişteanu.Traduceri legalizate Traduceri autorizate