COMENZI SI INFORMATII:   09 

Foraje puturi apa Magurele

Picture
Executam  foraje puturi apa in Magurele, foraje de mica si mare adancime, denisipari, piloni de sustinere, intretineri puturi, epuismente. Executam foraje si pentru incalzire cu pompe de caldura.
Suna acum si cere o cotatie. Garantia unei lucrari de calitate la un pret competitiv.

Numarul mare de utilaje din dotare ne permite sa reducem timpul de asteptare de cerea clientului pana la demararea lucrarii la maxim 3 zile lucratoare.
Utilajele sunt diverse si se pot adapta nevoilor fiecarui client astfel incat nu exista loc unde nu putem executa forari puturi.

Un put este o groapa sapata prin foraj artificial în scoarta pamântului, prin care se poate extrage apa. Puturile de apa pot fi de doua tipuri: puturi de mica adâncime si puturi de mare adâncime. În cazul celor dintâi apa poate fi obtinuta foarte usor, dar impuritatile pot ajunge usor în lichid astfel încât exista un risc serios de contaminare. Pentru puturile de adâncime mare nu exista risc de contaminare, ele neavând impuritati organice.

Măgurele este un oraş în judeţul Ilfov, România, cu o populaţie de 9.200 locuitori. Potrivit Legii nr. 414 / 29 decembrie 2005, fosta comună Măgurele a fost declarată oraş.

Localităţile componente ale oraşului Măgurele sunt:

    * Măgurele
    * Alunişu
    * Dumitrana
    * Pruni
    * Vârteju

Prin Hotărârea nr. 418 din 25 aprilie 2002 s-a decis oprirea definitivă în vederea dezafectării a Reactorului nuclear (RN) VVR-S de cercetare şi producţie de radioizotopi din cadrul Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică şi Inginerie Nucleară "Horia Hulubei" (IFIN-HH), Bucureşti-Măgurele. [1] Ca urmare, s-a hotărât şi dezafectarea reactorului nuclear de cercetare VVR-S Măgurele (care funcţiona după o tehnologie sovietică) şi repatrierea în Federaţia Rusă a combustibilului nuclear ars de tip S-36 utilizat în reactorul VVR-S Măgurele.Traduceri legalizate Traduceri autorizate