COMENZI SI INFORMATII:   0109 

Foraje puturi apa Petrachioaia

foraje puturi petrachioaia
Executam  foraje puturi apa in Petrachioaia, foraje de mica si mare adancime, denisipari, piloni de sustinere, intretineri puturi, epuismente. Executam foraje si pentru incalzire cu pompe de caldura.
Suna acum si cere o cotatie. Garantia unei lucrari de calitate la un pret competitiv.

Numarul mare de utilaje din dotare ne permite sa reducem timpul de asteptare de cerea clientului pana la demararea lucrarii la maxim 3 zile lucratoare.
Utilajele sunt diverse si se pot adapta nevoilor fiecarui client astfel incat nu exista loc unde nu putem executa forari puturi.

Un put este o groapa sapata prin foraj artificial în scoarta pamântului, prin care se poate extrage apa. Puturile de apa pot fi de doua tipuri: puturi de mica adâncime si puturi de mare adâncime. În cazul celor dintâi apa poate fi obtinuta foarte usor, dar impuritatile pot ajunge usor în lichid astfel încât exista un risc serios de contaminare. Pentru puturile de adâncime mare nu exista risc de contaminare, ele neavând impuritati organice.

Petrăchioaia este o localitate în judeţul Ilfov, Muntenia, România.
Pe malul stâng al acestui râu, cam la 6 kilometrii de izvorul lui, se gaseste comuna Petrachioaia, formata din inca trei sate. Satele Vanatori, Petrachioaia si Maineasca se afla pe partea stânga a Mostistei, iar Petrachioaia - satul nou si Surlari se afla pe partea dreapta. Satele comunei au fost întemeiate in „ochiuri” de pădure- vestitul „Codru al Vlasiei”- si pentru a se ajunge la „câmp” trebuia mai întâi străbătuta pădurea care începea la marginea satului. Datorita defrisarilor masive efectuate in a doua jumătate a secolului al XIX-lea, pădurea a cedat locul ogoarelor. In împrejurimi au rămas câteva „petece” de pădure ca de exemplu: pădurile Afumaţi, Voanta, Golaseanca si Petrachioaia (aproximativ 70 ha.). Interesant de reţinut este denumirea unor puncte de reper din teritoriul comunei, cărora locuitorii le-au dat un sens cat mai pitoresc: „Drumul sării”, „Tufele roşii”, „Drumul mocanilor”,”Valea Petrachioaii”, „Puţul lui Puscoi”, „In buturugi” (un teren agricol la Maineasca), s.a.Traduceri legalizate Traduceri autorizate