COMENZI SI INFORMATII:    

Foraje puturi apa Popesti Leordeni

foraje puturi popesti leordeni
Executam  foraje puturi apa in Popesti-Leordeni, foraje de mica si mare adancime, denisipari, piloni de sustinere, intretineri puturi, epuismente. Executam foraje si pentru incalzire cu pompe de caldura.
Suna acum si cere o cotatie. Garantia unei lucrari de calitate la un pret competitiv.

Numarul mare de utilaje din dotare ne permite sa reducem timpul de asteptare de cerea clientului pana la demararea lucrarii la maxim 3 zile lucratoare.
Utilajele sunt diverse si se pot adapta nevoilor fiecarui client astfel incat nu exista loc unde nu putem executa forari puturi.

Un put este o groapa sapata prin foraj artificial în scoarta pamântului, prin care se poate extrage apa. Puturile de apa pot fi de doua tipuri: puturi de mica adâncime si puturi de mare adâncime. În cazul celor dintâi apa poate fi obtinuta foarte usor, dar impuritatile pot ajunge usor în lichid astfel încât exista un risc serios de contaminare. Pentru puturile de adâncime mare nu exista risc de contaminare, ele neavând impuritati organice.

Popeşti-Leordeni este un oraş în judeţul Ilfov, Muntenia, România.
Oraşul Popeşti-Leordeni este situat pe DN4 Bucureşti-Olteniţa, la ieşirea din Bucureşti. De centrul capitalei îl despart 9 kilometri.

Suprafaţa oraşului este de 5.580 ha. Suprafaţa de intravilan este de 970 ha, în timp ce extravilanul ocupă 4.610 ha.
Populaţia oraşului este de 15.114 de locuitori (7.350 persoane de sex masculin şi 7.764 persoane de sex feminin) - conform recensământului din anul 2002 - de confesiune catolică şi ortodoxă care coexistă în relaţii fraterne.
În cadrul învăţământului sunt înscrişi 1650 de copii. În oraş se găsesc patru şcoli, şapte grădiniţe dintre care trei particulare, o circă financiară (în localul Primăriei), un dispensar deservit de 6 medici şi 2 stomatologi, două farmacii, policlinica "MEDICA-POPEŞTI", un cămin de bătrâni (patronat de Institutul "Sf. Maria"), un cămin de copii orfani (patronat de fundaţia F.A.R.A.), biserici ortodoxe şi catolice, şi multe altele.

Aici se află Biserica "Vintilă Vodă".

Oraşul este format din trei sate, a căror toponimie se regăseşte în numele boierilor care au trăit prin aceste locuri cu secole în urmă: Popeşti-Conduratu sau Pavlicheni, Popeşti-Români şi Leordeni.

Oraşul Popeşti-Leordeni are ca patroană şi ocrotitoare pe Sf. Fecioară Maria, iar în fiecare an, pe data de 8 septembrie (sărbătoarea Naşterii Sf. Fecioare Maria) toţi locuitorii ţin sărbătoarea deosebit.Traduceri legalizate Traduceri autorizate