COMENZI SI INFORMATII:   09 

Foraje puturi apa Saftica

foraje puturi saftica
Executam  foraje puturi apa in Saftica, foraje de mica si mare adancime, denisipari, piloni de sustinere, intretineri puturi, epuismente. Executam foraje si pentru incalzire cu pompe de caldura.
Suna acum si cere o cotatie. Garantia unei lucrari de calitate la un pret competitiv.

Numarul mare de utilaje din dotare ne permite sa reducem timpul de asteptare de cerea clientului pana la demararea lucrarii la maxim 3 zile lucratoare.
Utilajele sunt diverse si se pot adapta nevoilor fiecarui client astfel incat nu exista loc unde nu putem executa forari puturi.

Un put este o groapa sapata prin foraj artificial în scoarta pamântului, prin care se poate extrage apa. Puturile de apa pot fi de doua tipuri: puturi de mica adâncime si puturi de mare adâncime. În cazul celor dintâi apa poate fi obtinuta foarte usor, dar impuritatile pot ajunge usor în lichid astfel încât exista un risc serios de contaminare. Pentru puturile de adâncime mare nu exista risc de contaminare, ele neavând impuritati organice.

Săftica este un sat în partea de nord a judeţului Ilfov. Aparţine de comuna Baloteşti.

Numele localităţii vine de la diminutivul numelui Safta, purtat de soţia vornicului Radu Slătineanu, care în 1801 a ctitorit o biserică în localitate.Traduceri legalizate Traduceri autorizate