COMENZI SI INFORMATII:   09 

Foraje puturi apa Stefanestii de Jos

foraje puturi stefanestii de jos
Executam  foraje puturi apa in Stefanestii de Jos, foraje de mica si mare adancime, denisipari, piloni de sustinere, intretineri puturi, epuismente. Executam foraje si pentru incalzire cu pompe de caldura.
Suna acum si cere o cotatie. Garantia unei lucrari de calitate la un pret competitiv.

Numarul mare de utilaje din dotare ne permite sa reducem timpul de asteptare de cerea clientului pana la demararea lucrarii la maxim 3 zile lucratoare.
Utilajele sunt diverse si se pot adapta nevoilor fiecarui client astfel incat nu exista loc unde nu putem executa forari puturi.

Un put este o groapa sapata prin foraj artificial în scoarta pamântului, prin care se poate extrage apa. Puturile de apa pot fi de doua tipuri: puturi de mica adâncime si puturi de mare adâncime. În cazul celor dintâi apa poate fi obtinuta foarte usor, dar impuritatile pot ajunge usor în lichid astfel încât exista un risc serios de contaminare. Pentru puturile de adâncime mare nu exista risc de contaminare, ele neavând impuritati organice.

Ştefăneştii de Jos este o localitate în judeţul Ilfov, Muntenia, România. Este aşezată în partea de N-E a Bucureştiului, la o distanţă de 15 km. Comuna Ştefăneştii de Jos se află în Câmpia Vlăsiei, relieful ei este cel specific zonei de câmpie. Comuna se întinde pe o suprafaţă de 32 km², localitatea aflându-se deoparte şi de alta a bălţii Pasărea. La intrarea în Ştefăneşti se află o pădure (Lipoveanca-Vulpache) pe care se întinde şi pe o parte a comunei. Comuna este traversată de Balta Pasărea. Pădurile Runcu şi Lipoveanca-Vulpache fac parte din fosti codri ai Vlasiei. Comuna Ştefăneşti se află la sud de Bucureşti, fiind despărţită de acesta prin comuna Voluntari. Stefăneştiul este mărginită la sud-vest de comuna Voluntari (cum s-a mai precizat) la nord de comuna Dascălu la est de comuna Afumaţi şi la vest de comuna Tunari.

Printre punctele de atracţie turistică ale comunei se numară un monument istoric (biserica Creţuleasca - secolul XVIII), padurile Lipoveanca-Vulpache şi Runcu, balta Pasărea. În această localitate se află amplasate studiourile cinematografice Kentauros. Ca proiecte majore de investiţii aflate în curs de desfăşurare, sunt de menţionat două mari ansambluri rezidenţiale, dezvoltate de către Opus Development pe o suprafaţă de peste 100 ha, respectiv Fadesa, pe o suprafaţă de aproximativ 65 ha În Stefanestii de Jos sunt confirmate doua investitii imobiliare importante: un ansamblu rezidential in compania spaniola Fadesa va investi peste un miliard de euro.Traduceri legalizate Traduceri autorizate