COMENZI SI INFORMATII:   09 

Foraje puturi apa Stefanestii de Sus

foraje puturi stefanestii de sus
Executam  foraje puturi apa in Stefanestii de Sus, foraje de mica si mare adancime, denisipari, piloni de sustinere, intretineri puturi, epuismente. Executam foraje si pentru incalzire cu pompe de caldura.
Suna acum si cere o cotatie. Garantia unei lucrari de calitate la un pret competitiv.

Numarul mare de utilaje din dotare ne permite sa reducem timpul de asteptare de cerea clientului pana la demararea lucrarii la maxim 3 zile lucratoare.
Utilajele sunt diverse si se pot adapta nevoilor fiecarui client astfel incat nu exista loc unde nu putem executa forari puturi.

Un put este o groapa sapata prin foraj artificial în scoarta pamântului, prin care se poate extrage apa. Puturile de apa pot fi de doua tipuri: puturi de mica adâncime si puturi de mare adâncime. În cazul celor dintâi apa poate fi obtinuta foarte usor, dar impuritatile pot ajunge usor în lichid astfel încât exista un risc serios de contaminare. Pentru puturile de adâncime mare nu exista risc de contaminare, ele neavând impuritati organice.

Ştefăneştii de Sus un sat din cadrul comunei Ştefăneştii de Jos, Ilfov, Muntenia, România. Aşezata pe malul stâng al bălţii Pasărea, satul Ştefăneştii de Sus, şi-a luat numele de la un oarecare Ştefan, căpetenie de haiduci, care erau numeroşi în vremea domniilor fanariote. Pe teritoriul acestui sat se intindeau odinioara ca si pe intreg teritoriul comunei Stefanesti de Sus vestiţi Codrii Vlăsiei. Întemeiat după 1812, s-a format prin contopirea nucleului deja existent aici cu un număr de refugiaţi basarabeani.Traduceri legalizate Traduceri autorizate