COMENZI SI INFORMATII:   009 

Foraje puturi apa Vidra

foraje puturi vidra
Executam  foraje puturi apa in Vidra, foraje de mica si mare adancime, denisipari, piloni de sustinere, intretineri puturi, epuismente. Executam foraje si pentru incalzire cu pompe de caldura.
Suna acum si cere o cotatie. Garantia unei lucrari de calitate la un pret competitiv.

Numarul mare de utilaje din dotare ne permite sa reducem timpul de asteptare de cerea clientului pana la demararea lucrarii la maxim 3 zile lucratoare.
Utilajele sunt diverse si se pot adapta nevoilor fiecarui client astfel incat nu exista loc unde nu putem executa forari puturi.

Un put este o groapa sapata prin foraj artificial în scoarta pamântului, prin care se poate extrage apa. Puturile de apa pot fi de doua tipuri: puturi de mica adâncime si puturi de mare adâncime. În cazul celor dintâi apa poate fi obtinuta foarte usor, dar impuritatile pot ajunge usor în lichid astfel încât exista un risc serios de contaminare. Pentru puturile de adâncime mare nu exista risc de contaminare, ele neavând impuritati organice.

Vidra este o localitate în judeţul Ilfov, Muntenia, România, la circa 11 km sud de Bucureşti. Vidra se află aşezată pe râul Sabar, afluent al Argeşului, împreună cu care formează o luncă mănoasă, propice agriculturii. Preocuparea principală a locuitorilor Vidrei este legumicultura.

În secolul al XX-lea la Vidra s-au descoperit vestigiile unei aşezări neolitice (6.000-1800 î.Hr.), pe care arheologii au încadrat-o în cultura Gumelniţa. Cea mai importantă descoperire este un vas ceramic în formă de statuetă feminină, numită „Zeiţa din Vidra”, simbolizând cultul fecundităţii. Un alt obiect din perioada neolitică, de data aceasta aparţinând culturii Boian, este un suport de vas din lut. Ambele obiecte sunt expuse la Muzeul de Istorie şi Artă al Municipiului Bucureşti.Traduceri legalizate Traduceri autorizate